Idag...

...saknar jag mina chicks. Men snart är det valborg och då blir det party. Tråkigt att alla inte ska joina bara.

...är jag inte lika stressad över examensarbetet eftersom Dagen För Inlämning blivit förflyttad 10 dagar. Dessutom producerade jag ganska mycket text igår.

...ser det väldigt mörkt ut vad gäller sommarjobb i Kiruna, vilket känns skit. Dessutom är det svårt att veta när jag ska ge upp och ta det där andra jobbet, som naturligtvis inte är aktuellt hur länge som helst.

...är jag glad att solen skiner för sjunde dagen i rad.

...ser jag fram emot ett ryggpass på gymmet om några timmar.

Fröken S

Gluteus maximus

Galet hur skönt det är att träna.

Sedan jag och Monkey flyttade hit och ihop har det blivit en del styrkepass på SATS. Att vi säkert i negativ mening är betraktade som "paret på gymmet" vägs helt klart upp av att ha en träningspartner lika intresserad som jag själv.

Kanske någon till och med är lite avundsjuk. Monkey är het i sina Better Bodies. 

Jag som nästan enbart tränade kardio i fettförbrännande och konditionsförbättrande syfte tidigare har smittats av Monkeys styrketräningslusta. Numera suckar jag högljutt när en löprunda förs på tal. Nästan iaf.
Tidningarna Body och Fitness Magazine läses flitigt därhemma i jakt på nya övningar. Fan vad skönt det är.

Lite matdisciplin såhär inför sommarsäsongen, så kanske en lite mer vältrimmad Gluteus än förra året skumpar fram på stranden i sommar.

Trapezius!

Fröken S

kort uppdatering

Haft kanondagar i det fina vädret den senaste tiden. 

Monkeys kompis på besök från Kiruna, och vi har gjort allt det där man gör när världen och vädret visar sig från sin bästa sida. Grillat och druckit öl, varit på fotboll, lekt på Fortet, promenerat på stranden och ätit frukost på utemöblerna, i solen. 

Våren är den bästa tiden.

Samtidigt närmar sig Dagen För Inlämning, och det känns mindre bra. Mindre bra känns också min extremt oplanerade framtid, över vilken jag bara till viss del styr själv. Men. Jag ignorerar detta för tillfället och går ut i solen istället.

Fröken S

Tusen tankar på fyllan

Fast jag minns bara några såhär i efterhand. Undrar varför.

Tanke nr 1: (ännu ganska nykter). Festar man med grabbar får man räkna med samtalsämnen som "Hur man bäst rakar sitt analhål". Med jämna mellanrum i diskussionen måste någon av dom, i tur och ordning, dock konstatera att  -"ojojoj, vad våra skämt är låga nu", samtidigt som det rodnas och fnissas som om de tänkte att "oj vad jag var busig nu som sa röv. Tihi"
Suck och pust,
kände jag och tänkte att dom skulle höra hur det låter på våra tjejfester. Vart fan kommer myten om grabbarnas grova skämt ifrån, tänkte jag oxå.

Min karl är förstås grövst och hårdast av dom alla och skulle aldrig rodna av varken könsord eller generande hårväxt. Garanterat har han dom bästa raktipsen oxå. Det tänkte jag inte. Men så är det. Sådetså.

Tanke nr 2: (något mer onykter och självkritisk, efter att i vad som kändes som timmar ha förfestat till synen av brudarna i Fear Factor. Och till grabbarnas kommentarer av desamma). Jag tänker inte hyckla, tänkte jag och kände mig väldigt ärlig mot mig själv. Hade jag haft tillräckligt med pengar hade jag opererat sönder hela jävla kroppen i ett försök att få den att överenstämma med den inre bild av drömkvinnan vi alla går och bär på. Det är emot allt vad självaktning och feminism heter och ändock. Det var en tanke och såhär i efterhand kan den tyckas lite väl destruktiv men jag är väldigt nöjd över att jag i mitt sinnesrubbade tillstånd lyckades formulera så avancerade ord som feminism och självaktning.

Tanke nr 3: (helt klart onykter). Jo, älskling, det är visst så att singeltjejer som sitter på Mc Donalds och käkar mitt i natten efter en fylla på stan rekar stället och funderar över vilka av karlarna i lokalen de kan tänkas vilja bli påsatta av. Hur skulle singelkillarna annars få med sig någon brud hem? Detta var en tanke som formulerades i ord och som möttes av oförstånd. Stort oförstånd.

Tanke nr 4: (sjukt full). Tror jag ska ge upp tanken på en juristkarriär och bli Britney-skandalös istället. Fan vad roligt.

In vino veritas

Fröken S


Inaktivitet

Jag hade ju kunnat skylla på att jag ägnar så mycket tid åt mitt examensarbete eller att jag hänger så mycket på gymmet, men bristen på blogginlägg är en blandning mellan lathet och att vårt skitinternet inte fungerar...

Fröken S


På resande fot

Det har jag varit ett tag nu. Cypern, Kiruna och Amsterdam, nästan utan uppehåll. Superkul har det varit men nu är jag sliten, och tycker det är ganska skönt att vara hemma igen. Orkar inte redogöra för resorna, men det kommer kanske.

Nu väntar en månads intensiva studier, sluttampen. Ångest är det, men bara att bita ihop, det ska ju göras lixom.

Saknar chicksen, men ska stjäla lite tid från Ex.arbetet och träffa dom. Kylie M imorgon, och resten en annan dag.

Idag ska jag dock bara vila. Hem och käka fiskgratäng och se på skräckfilm. Kanske en runda på gymmet, och fömodligen kommer Monkey se till att jag byter olja på bilen. Men i övrigt vila.

Fröken S

RSS 2.0