The follow up...

...på begäran av Qwerta.

Min plan är lagd på hyllan. Anställningsintervjun gick över förväntan och jag fick jobbet!

Det innebär flytt i januari och jag och Monkey letar nu bostad för fullt.
Känns tråkigt att flytta från så många Nära&Kära men jag är glad åt att jag åtminstone får Monkey och Chewie med mig. Och dessutom kommer jag ju bo ganska nära Qwerta vilket jag oxå är mycket glad åt!

Jobbet är som jurist på en advokatbyrå som sysslar främst med brottmål och asylrätt. Så det blir utredningar och rättegångsprocesser för min del. Spännande! 

Jag börjar så smått redan nästa fredag med några asylutredningar, men fast anställd är jag fr.o.m. 12 januari.

Fröken S



Anställningsintervju

...på måndag.
Wish me luck.

Fröken S

Hemma

och myser i soffan framför tv:n.

Grabben rastade mig lite igårkväll med biljard och öl. Det gjorde mig något mindre uttråkad och gnällig. 
Han är bra han.

Fröken S  

Uttråkad

Ägnat alltför mycket tid av förmiddagen åt att läsa coola människors blogginlägg.
Sådana som får gratisväskor från märkesdesigners i paket på posten att visa upp för sina 30.000 läsare under rubriker som "dagens outfit".
Sådana som publicerar bilder från galapremiärer, modelljobb och kändisfester. På håruppsättningar, nyinköpta klänningar och solbrillor.
Dom är i övre tonåren, skitsnygga, skitrika, och sjukt coola.

Själv är man ju inte så jävla glamourös lixom.

Men saker blir vad man gör dom till, har nån sagt, och med en gnutta fantasi och med inspiration från till ovan hänvisade blogginlägg skulle man kunna säga att jag ägnar min lediga dag åt att hälsa på i föräldrahemmet, sitta här i huset med strandtomt, i min höstmysiga moderiktiga stickade kofta, med en rykande varm caffé latte i handen, och blogga om livets trevligheter. Snart ska jag dock ta fram min nya fiiina rosa kalender med glitter på och planera in de kommande veckornas jobb. Det är mycket jobb på gång nu, och dessutom måste jag ju fundera ut vilken outfit jag ska ha på mig på de kommande festerna. Bilder kommer självklart! Jobb och stress ska jag dock försöka att inte tänka på nu. Man måste ta hand om sig själv flickor, sig själv och sin hy. Så nu tar jag istället på mig mina nyinköpta stövlar och ger mig ut på långpromenad i det fina höstvädret!


Tråkigt för mig att jag är realist och dessutom har sjukt dålig fantasi. I själva verket sitter jag här med helt vanligt jävla hemköps-kaffe med mjölk, i en tre år gammal för stor kofta från MQ, eftersom jag inte, trots mina tre extrajobb som truckförare, fruktpackare och fritidspedagogsvikarie, har råd att köpa en ny. (Kan man förresten kalla ett jobb för ett extrajobb när man inte har något ordinarie? )
Och huset ligger visserligen på en strandtomt, men bara i taxeringsbeslutet, och hur man än vänder och vrider på saken och på sig själv är den enda vattenkällan man ser från tomten grannens fågelbad.
Det blåser storm ute och den lilla solstrimma som trots allt har letat sig fram väger inte upp det faktum att resten av himlen täcks av svarta, tunga, regnmoln. Promenad, my ass!
Jag har en fest inbokad. Det är min lillebrors 20års-fest, släktkalas även kallat.
Bilder?! Hahaha...

Jag börjar inte bli bitter, inte alls.
Men lite action i tillvaron hade fan inte skadat.

Fröken S

RSS 2.0