Lördag

Upp tidigt för ett pump-pass på gymmet kl 9. Det var allt annat än skönt. Fortfarande inte frisk tydligen, men det tas ingen hänsyn till det längre. Bara så du vet. Kroppjävel.

Sedan lördagsfika på stan. Princessbakelse och kaffe. Fan vad gott, och billigt. Monkey betalar.

En liten sväng på loppis hann vid med också. Men Monkeys psyke klarar inte sådana miljöer, det fanns människor där ju. Han gillar inte folk så mycket.

Resten av dagen är ännu oplanerad.


Fröken S

Kommentarer
Postat av: Qwerta

Låter som en härlig dag! Jag förstår Monkey...tog en tur in till stan för att "gå lite i affärer", så gjorde även en miljon andra stockholmare... Fixade 20 min innan jag åkte hem igen.

När kommer du vännen?? Miss you!

2009-09-28 @ 09:13:37
Postat av: Katja

Jag måste instämma med Petra, och då tycker jag faktiskt om folk. Men det finns gränser även för mig. Och sthlms city en lönehelg är tydligen min gräns...fast mest beror det inte på folkmängden utan på att alla sthlmare är så dryga att man får ont i magen. Tur att jag oxå e dryg, annars hade jag nog inte överlevt.

2009-09-28 @ 10:24:38
Postat av: katja

Jag måste hålla med Petra, och då tycker jag faktiskt om folk. Men min gräns går tydligen vid lönehelg i sthlmcity. Fast jag tror inte att det egentligen beror på den stora folkmängden, utan på att sthlmare är så förbannat dryga. Tur att jag oxå e dryg, annars hade jag aldrig orkat.

2009-09-28 @ 10:30:51
Postat av: Anonym

2009-09-28 @ 10:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0